Laatu

Laatujohtamis­järjestelmä

SwanIT Oy:n laatujohtamisjärjestelmä on sertifioitu ISO9001- standardin mukaisesti. Järjestelmä ja siten sertifikaatti kattaa koko toimintamme ja palveluportfoliomme.  

Alla kuvaamme tarkemmin laatupolitiikkamme sisältöä, laatutavoitteitamme ja keskeisiä laadun näkökohtia.  

Laatupolitiikka

Asiakkaat, asiakastyytyväisyys ja korkealaatuinen palveluiden tuottaminen ovat laatupolitiikkamme keskiössä. Olemme sitoutuneet laadun hallinta periaatteisiimme ja niiden täytäntöönpanoon. Sitoudumme jatkuvaan ja proaktiiviseen asiakastarpeiden arviointiin, markkinatrendien seuraamiseen ja iteraatioon palautteen perusteella. Johtomme tekee päätökset tieto- ja datapohjaisesti tehokkaan muutostenhallinnan takaamiseksi. Tavoitteenamme on taata asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua. Laatujohtamisjärjestelmämme kattaa koko toimintamme; palvelut ja prosessit. 

Asiakaspalaute ja
markkinadialogi

Sitoudumme jatkuvaan, ketterään ja systemaattiseen asiakaspalautteen keräämiseen niin virallisista kuin epävirallisista kanavistakin. Otamme aktiivisesti asiakkaitamme mukaan palvelu- ja tuotekehittämiseen, osallistumme alan tapahtumiin ja muihin markkinadialogia mahdollistaviin aktiviteetteihin.

Palvelu- ja tuotekehitys
ja jatkuva parantaminen

Palveluitamme ja prosessejamme kehitetään ja parannetaan jatkuvasti mallilla, jossa palautteet ja ehdotukset analysoidaan, otetaan työnalle ja arvioinnin perusteella implementoidaan ja kerätään taas palautetta. Tämä luo kehän, jolla varmistetaan jatkuva parantaminen ja kehittäminen.

Tietoisuus ja asiantuntemuksen kehittäminen

Asiantuntijamme kehittävät ja sertifioivat osaamistaan ja hankkivat uusia taitoja ja tietoa uusimmista teknologioista oman osaamisensa kuin myös palvelun laadun takaamisen varmistamiseksi. Olemme erityisen ylpeitä kouluttautumis- ja sertifiointimahdollisuuksista, joita tarjoamme ja edellytämme asiantuntijoiltamme.

Laatutavoitteet

Asiakastyytyväisyys

100% Asiakaspysyvyys

Asiakassuhteet

Pitkät ja kasvavat asiakassuhteet.

Asiakaspalautteet

Formaali asiakaspalautekanava tulossa pian!

Palvelunlaatu

Korkea SLA ja palveluiden saatavuus sekä ykköstason resoluutio.

Palvelun kehitys

Kehitämme aktiivisesti palveluportfoliotamme ja pyrimme lanseeraamaan yhden uuden tuotteen vuodessa.

Asiantuntemus

Asiantuntijamme käyttävät 75h vuodessa sertifiointeihin ja kouluttautumiseen.

Kysymyksiä tai ajatuksia?
Tuulia vastaa mielellään! Laita meiliä osoitteeseen tuulia.virhia@swanitgroup.com.