Palvelu

Keskitetyt laitteiden hallinta- ja valvontapalvelut

Keskitetty laitteiden hallinta- ja valvontapalvelu ovat perusta laitteiden elinkaaren optimointiin, kiertotalouden optimaaliseen toteuttamiseen sekä tietoturvan ylläpitoon. Eikö olisi mukava tietää, onko laitteissa tietoturva-aukkoja, missä kunnossa on koko laitekanta sekä milloin laitteita kannattaa vaihtaa ilman kalenteriin sidottuja keinotekoisia vaihtopäiviä ja vaihtoruljanssia. Pieni investointi on iso säästö kukkarolle ja ympäristölle.

Työasemat

Kuvittele tilanne, jossa yrityksesi IT-ympäristö on suojattu, ajan tasalla ja optimoitu ilman, että sinun tarvitsee uhrata siihen arvokasta aikaasi tai resurssejasi. SwanIT tekee tästä todellisuutta tarjoamalla kattavia IT-palveluita, jotka käsittävät kaiken tarvittavan yrityksesi teknologisen infrastruktuurin sujuvaan ja turvalliseen toimintaan.

Meidän palvelumme sisältävät tietoturvatuotteiden asennuksen ja ylläpidon, joka suojaa arkaluonteiset tiedot pääsynhallinnan, hälytysten ja levyjen salauksen kautta. Lisäksi, meillä on kyky etätyhjentää laitteet, mikäli ne joutuvat vääriin käsiin, tarjoten ylimääräisen turvakerroksen.

Käyttöjärjestelmiesi pitäminen ajan tasalla on myös meidän erikoisalaamme, mukaan lukien kaikki versio- ja tietoturvapäivitykset sekä MDM- ja GPO-konfiguraatiot.

SwanIT hoitaa kaiken Autopilotista tarroitukseen ja laitteen toimitus loppukäyttäjälle, varmistaen laitteidesi olevan käyttövalmiina heti toimituksesta.

Mobiililaitteet

Kuvittele, että jokainen yrityksesi mobiililaite – olipa kyseessä puhelin tai tabletti – on täysin valmis käytettäväksi heti kun se saapuu työntekijäsi käsiin. Tämä ei ole vain unelma, vaan todellisuutta, jonka voimme toteuttaa kustannustehokkaasti. Meidän palvelumme varmistavat, että jokainen laite on esiasennettu kaikilla tarvittavilla sovelluksilla, asetuksilla ja turvallisuusprotokollilla ennen toimitusta.

Tämä tarkoittaa, että työntekijäsi voivat aloittaa tuottavan työskentelyn heti, ilman viiveitä tai tarvetta IT-osaston väliintulolle laitteen määrityksessä. Meidän ratkaisumme kattaa kaiken alkaen laitteen purkamisesta, tarroituksen lisäämisestä, sovellusten asentamisesta, turvallisuusasetusten määrittämisestä, käyttöoikeuksien hallinnasta, aina laitteen toimittamiseen asti – suoraan työntekijän käsiin.

Lisäksi, tarjoamme mahdollisuuden laitteiden etähallintaan ja -päivityksiin, mikä takaa, että kaikki laitteet pysyvät ajan tasalla ja turvallisina ilman, että se häiritsee työntekijöidesi päivittäistä toimintaa. Tämä ei ainoastaan tehosta työntekijöiden tuottavuutta, vaan myös vähentää merkittävästi IT-tukipyyntöjen määrää.

Valitsemalla meidän palvelumme, investoit ratkaisuun, joka säästää sekä aikaa että rahaa, samalla kun se parantaa yrityksesi toiminnan tehokkuutta ja turvallisuutta. Anna meidän huolehtia teknologiastasi, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

PALVELUMME HYÖDYT

Miksi ottaa laitehallintapalvelut meiltä?

  • Ympäristöystävällisyys
  • Luotettavuus
  • Turvallisuus
  • Kustannustehokkuus
OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää aiheesta?

Voit ottaa suoraan yhteyttä palvelujohtajaan tai laittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta.

Toni Tiitto

Palvelujohtaja, Digital Workplace
toni.tiitto@swanitgroup.com