Palvelu

Verkot palveluna ja tietoturva

Verkot palveluna (Network as a Service) on kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus, jossa voitte ulkoistaa huoletta yrityksenne kaikki verkkotarpeet yhdelle toimittajalle. Kymmenien vuosien kokemuksella toimivat ammattilaisemme toteuttavat kaikki palvelut tietoturvallisesti ja kestävästi moderneja teknologiaratkaisuita hyödyntäen.

Palvelukokonaisuuteen kuuluvat verkkototeutuksen suunnittelu ja optimointi toimistolle, tehtaalle tai globaaliin toimipisteverkostoon. Huolehdimme laitteiden toimituksista, laiteasennuksista ja konfiguroinnista, sekä valvomme ja ylläpidämme verkkoa, ja hoidamme tietoturvapäivitykset ja huollon.

Kun verkkolaitteet, kuten kytkimet tai reitittimet tulevat tiensä päähän, varmistamme, että laitteet päätyvät uusiokäyttöön tai komponentit kierrätetään. Tarjoamme myös konsultointia verkkopalvelun eri vaiheisiin.

  • Verkkototeutuksen suunnittelu ja optimointi.
  • Toimitus, laiteasennukset ja konfigurointi.
  • Jatkuva valvonta, ylläpito, tietoturva ja huolto.
  • Laitteen uusiokäyttö tai komponenttien kierrätys.
  • Konsultointi.

Kaikki toteutuksemme tehdään tietoturvallisesti ja kestävästi moderneja teknologiaratkaisuita hyödyntäen.

Verkot palveluna-malli (Network as a Service) tai kertaluontoinen toteutus toimistolle, tehtaalle tai globaaliin toimipisteverkostoon.

Asiakastarpeen mukaan rakennettu palvelukokonaisuus – ei edellytä omien laitteiden omistamista. IT –resurssinne voidaan vapauttaa verkonvalvonta- ja hallintatehtävistä.

 

20.05.2024

10 asiaa, jotka tulee ottaa huomioon verkkopalveluita pohdittaessa

Tyypillisimmät yritysten verkko-ongelmat johtuvat usein osaamisen tai ajan rajallisuudesta. Tavallisimmin yksi henkilö yrityksen sisällä on joskus tilannut laitteet, toinen verkkoyhteydet ja kolmas pystyttänyt verkkoympäristön. Tämän jälkeen verkot on jätetty vuosiksikin oman onnensa nojaan ilman riittävällä tasolla olevaa valvontaa ja ylläpitoa.…
Lue artikkeli
PALVELUMME HYÖDYT

Miksi ottaa Verkot palveluna meiltä?

  • Ympäristöystävällisyys
  • Luotettavuus
  • Turvallisuus
  • Kustannustehokkuus
Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää aiheesta?

Voit ottaa suoraan yhteyttä palvelujohtajaan tai laittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta.

Peeter Pruuden

Palvelujohtaja, Network Services
peeter.pruuden@swanitgroup.com