Palvelu

Laitteet palveluna kiertotaloudella

Ekologisin ja vastuullisin IT-kumppani Suomessa! Tarjoamme työasemat ja IT-laitteet ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaillemme Suomessa ja ulkomailla. Toimitamme palvelut yksilöllisesti tarvekartoituksen ja yritysten koon mukaisesti.

Palvelu sisältää laitteiden toimitukset, asennukset, sekä tarvittavat ohjelmistot ja tietoturvaratkaisut. Kaikki laitteet kierrätetään sopimuskauden päätyttyä.

Työasemapalvelut helpottavat yritysten budjetointia ja liiketoiminnan suunnittelua, kun kaikki kustannukset hoituvat yhden kuukausittaisen maksun myötä. Palvelumme avulla asiakasyrityksiemme ei tarvitse käyttää omia resursseja IT-laitekannan ylläpitoon ja päivittämiseen.

  • Kaikki IT –laitteet kuukausihinnoiteltuna palveluna määriteltyjen tarpeiden mukaan.
  • Vapauta laitteisiin sidottu pääoma yrityksesi käyttöön.
  • Keskity omaan bisnekseesi.
  • Suosimme vastuullisia ja ympäristöarvot huomioivia laitetoimittajia.
1) Laitekonsultointi
Toimitamme laitteet perille esiasennettuina puolestanne, tietoturvallisuus huomioiden. Suosimme periaatteidemme mukaisesti mahdollisimman ympäristöystävällisiä laitetoimittajia. Uusimme laitteet välittömästi niiden rikkoutuessa.
2) Esiasennus ja toimitukset
Meiltä saatte viimeisimmät ohjelmistolisenssit, kuten Microsoftin ja F-Securen, asennettuina tarpeidenne mukaan. Huolehdimme myös laitteiden tietoturvallisuudesta puolestanne, jolloin voitte keskittyä täysin omaan liiketoimintaanne.
3) Käytönaikaiset palvelut
Saat meiltä tarvittavan tuen laitteisiin, jonka lisäksi valvomme laitteiden toimivuutta proaktiivisesti. Tuen tarkoitus on löytää ongelmakohdat ennen kuin ne vaikuttavat liiketoimintaan. Hoidamme myös laitteen huoltoprosessin puolestanne.
4) Vastuullinen jälkikäsittely
Toimimme vastuullisesti ja ekologisesti laitteiden elinkaaren aikana, niin laitteiden valinnassa kuin niiden kierrätyksessä. Etsimme käytöstä poistetuille laitteille uusiokäyttömahdollisuuksia tai tarvittaessa kierrätämme laitteet komponenttitasolla. Kauttamme ei koskaan murskata laitteita, vaan etsimme niille parhaan mahdollisen hyötykäytön. Laitteen poistuessa käytöstä huolehdimme tarkasti tietoturvallisuudesta.
Palvelumme hyödyt

Miksi ottaa laitepalvelut meiltä?

  • Ympäristöystävällisyys
  • Luotettavuus
  • Turvallisuus
  • Kustannustehokkuus