Vastuullisuus

Ihmiset ja yhteiskunta

Toimimme korkeiden arvojen ja eettisten periaatteiden mukaisesti. Työntekijämme ovat meille ehdottoman arvokkaita, ja haluamme luoda kaikille turvallisen, monimuotoisen ja tasa-arvoisen työympäristön. Noudatamme ehdotonta nollatoleranssia kiusaamisen, ahdistelun ja syrjinnän osalta.

Olemme safe space, jossa jokainen on tervetullut ja arvostettu omana itsenään. Kannustamme itseilmaisuun ja taitojen ja tiedon jatkuvaan kehittämiseen sekä tuemme jokaista omalla urapolullaan tarjoten lähes rajoittamattomat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen.

SwanIT etsii jatkuvasti kumppaneita ja yhteistyömahdollisuuksia hyväntekeväisyysjärjestöjen, koulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Ota meihin yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Yhteiskuntavastuu

Omat ihmiset
Olemme safe space, jonne jokainen on tervetullut ja arvostettu sellaisena kuin on.
Kumppanit ja asiakkaat
Toimimme aina kunnioittavasti sekä arvostamme jokaista asiakastamme ja kumppaniamme tasavertaisesti.
Suomalainen yhteiskunta
Yhteiskuntavastuumme Suomessa ympäristötekojemme lisäksi kohdistuu heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen. Jos organisaatiosi kuuluu tähän ryhmään, kuulemme teistä mielellään lisää!
Globaali yhteiskunta
Pyrimme tekemään kaikkemme, että ihmisoikeudet ja ympäristötyö paranevat maailmalla. Sitä varten olemme periksiantamattomia kiertotalouden puolestapuhujia omalla alallamme. Meillä rikkailla tulee olla vahvat ihmisoikeusvelvollisuudet.