Tutustu palveluihimme

Laitehallintakumppanisi vastuullisesti

SwanIT on perustettu vuonna 2017 tavoitteenaan luoda vaihtoehto perinteiselle ajattelulle IT-infraratkaisuissa. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta, vahva kokemus sekä vuosikymmenien asiantuntemus IT-alalta.

Mitä isomman palvelukokonaisuutemme asiakas päättää ottaa, sitä suurempi vaikuttavuus sillä on vastuullisuuteen.

Ota yhteyttä
VASTUULLISIA | PROAKTIIVISTA | TALOUDELLISTA

Ydinosaamistamme ovat vastuulliset IT- ratkaisut

Erikoisalaamme ovat erityisesti palvelulaitteet, laitehallinta ja erilaiset verkkoratkaisut.

Suunnittelemme ratkaisut aina vastuullisesti ja tietoturvallisesti. Toimitamme verkko- ja laiteratkaisut kuukausihinnoiteltuina palvelutuotteina asiakkaillemme sisältäen etätuki- ja lähitukipalvelut.

Huolehdimme laitteiden toimituksista, asennuksista, lisensseistä, ylläpidosta, tietoturvasta sekä vastuullisesta komponenttien kierrätyksestä laitteen elinkaaren päättyessä. Lisäksi autamme asiakkaitamme erilaisissa projekteissa, kuten verkkojen suunnittelussa, laite- ja järjestelmävalinnoissa sekä konsultoinnissa.

Nopea reagointi- ja päätöksentekokykymme sekä kattava kumppaniverkostomme takaavat laadukkaat ja ajantasaiset palvelut. Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat vision laadukkaasta kestävän kehityksen edistämisestä.

 

Lue lisää vastuullisuudesta

Laitteet palveluna

(Device as a Service) on kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme työasemat ja IT-laitteet ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti keskisuurille ja suurille organisaatioille Suomessa ja ulkomailla. Toimitamme palvelut yksilöllisesti asiakkaamme tarpeiden mukaan.
Lue lisää

Keskitetty laitehallinta

Keskitetyt laitteiden hallinta- ja valvontapalvelumme sisältävät: tietoturva, bios ja ajurit, käyttöjärjestelmät, esiasennus ja provisiointi, sovellukset sekä valvonta.
Lue lisää

IT-tukipalvelut

IT-tukipalvelussamme asiakkaalla on mahdollisuus saada nimetty tekninen palvelupäällikkö, etätuki ja lähituki. Ennaltaehkäisevät toimenpiteemme ja tehokas ongelmanratkaisumme säästävät aikaa ja rahaa. Luotettava ja nopea IT-tukemme parantaa liiketoiminnan tehokkuutta.
Lue lisää

Verkot palveluna

(Network as a Service) on kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus, jossa voitte ulkoistaa huoletta yrityksenne kaikki verkkotarpeet yhdelle toimittajalle. Kymmenien vuosien kokemuksella toimivat ammattilaisemme toteuttavat kaikki palvelut tietoturvallisesti ja kestävästi moderneja teknologiaratkaisuita hyödyntäen.
Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

SwanIT toimii asiantuntijana IT-infrastruktuuripalveluissa sekä kiertotaloudessa. Kauttamme voitte saada sitä osaamista, mitä teiltä ei välttämättä löydy tai tarvitsette lisäkäsiä. Olemme tehneet lukemattomia projekteja asiakkaillemme huippuluokan palautteella.
Lue lisää
ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä suoraan Tuuliaan tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella.

Tuulia Virhiä

CEO & Founder
tuulia.virhia@swanitgroup.com