Vastuullisuus

Meillä vastuullisuus on kaikessa mukana alusta loppuun

Meille vastuullisuus tarkoittaa, että ympäristö ja ihmiset ovat aina ensisijalla. Haluamme varmistaa, että kaikessa tekemisessämme kunnioitamme ympäristöä ja maapalloamme sekä ihmisiä ja yhteisöjä. Meille vastuullinen toiminta tarkoittaa sitä, että luomme asiakkaillemme arvoa tuottamalla palveluita vastuullisesti. Haluamme, että valitsemalla meidät valitsette vastuullisuuden.

Ympäristö

SwanIT:n ympäristöjohtamisjärjestelmä on sertifioitu ISO14001 -standardin mukaisesti. Järjestelmä ja siten sertifikaatti kattaa koko toimintamme ja palveluportfoliomme.
Lue lisää ympäristöstä

Laatu

Asiakkaat, asiakastyytyväisyys ja korkealaatuinen palveluiden tuottaminen ovat laatupolitiikkamme keskiössä. Sitoudumme jatkuvaan ja proaktiiviseen asiakastarpeiden arviointiin
Lue lisää laadusta

Yhteiskuntavastuu

Toimimme korkeiden arvojen ja eettisten periaatteiden mukaisesti. Työntekijämme ovat meille ehdottoman arvokkaita ja haluamme luoda kaikille turvallisen, monimuotoisen ja tasa-arvoisen työympäristön.
Lue lisää yhteiskuntavastuusta

IT-kiertotalous

Laitteiden hankintavaiheissa organisaation pitäisi tehdä tietoinen päätös siitä, kuinka paljon esimerkiksi heidän hankkimissaan laitteissa on materiaaleja, joita pystytään tulevaisuudessa kierrättämään. Tai onko laitteet hankittu siten, että niissä on jo kierrätettyjä materiaaleja. Tai mitkä ovat laitteiden CO2-päästöt.
Lue lisää IT-kiertotaloudesta
Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi

Jos haluat, että olemme sinuun päin yhteyksissä, jätä tietosi oheisen lomakkeen kautta.

Tuulia Virhiä

CEO & Founder
tuulia.virhia@swanitgroup.com