08/05/2024

Tuulia Virhiä astuu lauteille Kalajoen Business Festivaleilla – aiheena IT-kiertotalous


Markkinoinnin, myynnin ja johtamisen merkittäväksi verkostoitumistapahtumaksi noussut Business Festival järjestetään Kalajoella torstaina 16. toukokuuta. SwanIT:n toimitusjohtaja Tuulia Virhiä nähdään siellä puhumassa.

Voit tutustua lisää Business Festivalin verkkosivuilta.

Toimitusjohtajamme Tuulia Virhiä perusti SwanIT:n näyttääkseen, että vaativat IT-ratkaisut ja -prosessit voidaan tehdä kestävällä tavalla ja paremmin kuin koskaan.

Tätä samaa sanomaa hän on paaluttamassa Business Festivalin kevätkiertueen päätöstapahtumassa Kalajoella.

”Vastuumme tässä IT:ssä on unohtunut kokonaan. Me katsomme läppäriämme ja älypuhelintamme vain jotenkin hienoina juttuina – ja haluamme uutta kamaa koko ajan. Täällä länsimaissa kolmen vuoden leasingmallisysteemi on aivopessyt meidät, koska ajatusmaailmamme mukaan ne laitteet eivät enää toimi tietyn ajanjakson jälkeen.”

”Kyllä ne laitteet toimivat, koska ne halutaan myydä – eli niillä on aina se toinen elinkaari. Mutta meidän pitäisi käyttää itse se elinkaari loppuun täällä ja sitten asianmukaisesti kierrättää.”


Alla on Business Festivalin esittelyteksti Tuuliasta:

Miten toimia vastuullisemmin digitalisoituneessa maailmassa?

Olemme kaikki kuulleet konfliktimineraaleista, EU:n vastuullisuusraportoinnista, ilmastonmuutoksesta, vastuullisuudesta ja AI:sta.

Tule kuulemaan Kalajoki Business Festivaaleilla 16.5., mitä tekemistä näillä on sinun läppärin ja puhelimen käytön kanssa ja miten voisimme toteuttaa meidän ihmisvelvollisuusia paremmin.

Puhujana pitkän uran kehittyvissä maissa ja Euroopassa tehnyt Tuulia Virhiä, joka perusti SwanIT:n vuonna 2017 muuttamaan IT-palvelut vastaamaan nykypäivän vaatimuksia vastuullisesti, teknisesti ja taloudellisesti.

Kuka on Tuulia Virhiä

Vastuullisen IT:n väsymätön edistäjä jo 15 vuoden ajalta – Joku olisi jo väsähtänyt liian ison mission edessä, mutta ei Tuulia.

SwanIT Oy:n perustaja vuodesta 2017 – Koska maailmasta ei löytynyt vastuullisen IT:n tekijöitä, piti yritys perustaa ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Maailmanmatkaajan tuoma loputon intohimo asioiden paremmaksi tekemiseen – Lähes vuosikymmenen kokemus kehittyvien maiden IT-hankkeissa avasi silmät, jotka eivät mene enää kiinni.

LUE MYÖS: IT-ala on ympäristökatastrofi – nyt on aika toimia vastuullisesti