SwanIT:n uudet verkkosivut on julkaistu

Uudet nettisivut palvelevat nyt entistä paremmin sekä uusia että jo olemassa olevia SwanIT:n asiakkaita ja kumppaneita. Sivuston uusi ilme edustaa SwanIT:n kokemusta ja arvoja, joissa korostuvat vastuullisuus sekä vuosikymmenien asiantuntemus IT-alalla.

SwanIT:n tarjoamat palvelut selkeästi esillä

Selkeämmän sivustorakenteen ansiosta yhtiön palvelut ovat nyt helpommin ja nopeammin löydettävissä. Lisäksi palveluiden sisältöä on kuvattu yksityiskohtaisemmin SwanIT:n arvot huomioiden. Sivustolta löydät myös lisää informaatiota IT-laitteiden kierrätyksestä sekä niiden uusiokäytöstä.

Jos sinulla herää muuta kysyttävää ympäristöystävällisestä IT-infrastruktuurista, ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Verkkosivujen kehittäminen jatkuu edelleen

Sivusto julkaistaan aluksi suomeksi. Sivuston sisältöjen täydentäminen jatkuu edelleen ja tulemme julkaisemaan sivuilla tasaisesti ajankohtaisia artikkeleita, uutisia sekä blogikirjoituksia liittyen IT-alaan, tietoturvaan ja vastuullisuuteen.

Haluamme myös verkkosivujemme kautta tuoda kansainvälisellä tasolla esiin ympäristöä sekä ihmisoikeuksia koskettavia kehityskohtia IT-alalla. Visiomme on, että yritykset alkavat ajattelemaan ja toimimaan IT-laitteiden ja palveluiden hankinnassa ympäristön kannalta kestävästi. Näin saamme muutoksen aikaan koko toimialalla.